Tukar Foto Anda menjadi Selfie Kartun dengan AI

Tukar foto muka kepada kartun dan kartunkan diri anda 100% secara automatik dalam beberapa saat dengan satu klik!

Bagaimana untuk Mengubah Foto Menjadi Kartun?

 • Muat naik Syot

 • Satu klik Cartoonize

 • Suntingan Tersuai

 • Akhiri dan Kongsi

Imej kepada Ciri Kartun

Imej kepada Ciri Kartun

Smart Tech

Algoritma kartun imej AI termaju diguna pakai dan digunakan untuk membuat kesan kartun imej yang menyeronokkan dan ultra realistik.

100% Automatik

Dikuasakan dengan teknologi kartun AI terkini, penggambar kartun imej AiPassportPhotos boleh menukar mana-mana foto potret kepada gaya kartun tanpa mengklik.

Cepat dan Boleh Dipercayai

Gunakan pelukis kartun imej AI untuk menukar potret menjadi swafoto kartun dan mencipta imej kartun yang menyeronokkan diri anda dalam beberapa saat!

Suntingan Tersuai

Penukar foto-ke-kartun terbaik yang boleh digunakan untuk menggambarkan foto muka tepat mengikut kesukaan anda. Muat naik imej untuk dijadikan kartun sekarang!

Kesan Cartoonify Imej Ultra Realistik

Tukar Gambar menjadi Kartun dengan AiPassportPhotos

ori-pic
result-pic
move-btn

Tukar Mana-mana Imej Kepada Kartun

Tidak perlu memecahkan pensel warna. Dengan AiPassportPhotos, anda boleh mengubah apa sahaja menjadi kartun dengan satu klik. Tukar muka anda kepada gaya kartun, jadikan gambar potret membosankan anda kepada kartun serta buat avatar kartun tanpa kecoh!

ori-pic
result-pic
move-btn

Kartun Sendiri untuk Kesan Hebat

Seni kartun berguna untuk menjadikan diri anda lebih mudah didekati dan menyeronokkan merentasi kehadiran media sosial. Dengan pelukis kartun imej kami, anda boleh menukar gambar menjadi kartun dan mendapatkan seni kartun yang menakjubkan di hadapan mata anda.

Unlock More About AiPassportPhotos Tools

Cerita daripada Pelanggan Kami

 • Ini adalah alat yang comel, menyeronokkan dan mudah digunakan. Templatnya mesra media sosial dan cukup mudah untuk mencipta gambar profil muka kartun untuk Instagram dan Facebook saya. Suka!

  Jerald Cohen, US

  Guru seni

 • Pembuat swafoto kartun membawa saya banyak keseronokan! Kartun itu kelihatan seperti orang dari foto itu dan saya menggunakannya untuk profil media sosial saya. Hampir semua orang bertanya tentang alat yang saya gunakan. Saya sangat mengesyorkannya kepada semua rakan saya.

  Lucas Austin, AU

  Doktor gigi

 • Versi gambar kartun berkualiti tinggi. Saya sangat seronok membuat foto muka kartun menggunakan alat yang berguna ini. Saya menyiarkan satu di Facebook saya dan semua orang menyukainya. Anak perempuan saya yang berumur 6 tahun juga menyukainya. Malah kanak-kanak kecil seperti dia boleh membuat gambar kartun dengan satu klik. Sangat mudah untuk digunakan!

  Bethany Fry, UK

  Pengarah operasi

 • Agak seronok, menghiburkan saya seketika. Terdapat banyak pilihan untuk dipilih dan selfie kartun itu sangat comel! Saya menggunakannya sebagai gambar profil saya dalam TikTok kerana saya tidak mahu menggunakan foto sahih diri saya. Pembuat foto ini memenuhi keperluan saya. Amat disyorkan!

  Emmily Ruesink, NL

  Penganalisis kewangan

  • Ini adalah alat terbaik yang pernah saya gunakan untuk melukis gambar. Ia membantu anda membuat kartun sendiri dalam talian. Beberapa keputusan yang menyeronokkan dan agak menakjubkan. Semuanya automatik dan saya hanya perlu memuat naik foto. Itu menakjubkan!

   Annie C. Ivery, CA

   Suri rumah

  • Hebat! Saya mengambil gambar dengan tiga rakan dan menukarnya kepada versi kartun dengan mudah. Semua wajah kita boleh dikesan dan diubah menjadi kartun! Saya sangat suka pembuat gambar kartun. Sila tambah lebih banyak gaya kartun!

   Adam B. Wood, US

   Editor

  • Teknologi hebat yang secara automatik menukar foto menjadi gambar kartun. Kadangkala saya akan mengelak daripada menggunakan swafoto realistik sebagai gambar profil saya pada semua jenis platform media sosial untuk melindungi privasi saya. Pembuat foto ini boleh mencipta versi kartun avatar dan imej dalam satu ketikan. Sangat berguna.

   Irene J. Lo, NZ

   Akauntan

  • Menarik! Pencipta foto ini boleh menukar imej muka atau foto saya kepada kartun. Apa yang terbaik tentang alat ini ialah ia melukis gambar swafoto saya secara automatik 100% dalam beberapa saat. Pelukis kartun terbaik dalam talian yang pernah saya gunakan!

   Isabela Ferreira Correia, BR

   Pustakawan

   FAQ

   Bagaimana Saya Menukar Gambar menjadi Kartun?
   Apakah Faedah Menggunakan Kartunizer AI?
   Apakah Alat Kartunizer Dalam Talian?
   Apa yang Menjadikan AiPassportPhotos Alat Terbaik untuk Menggambarkan Foto?
   Apakah yang Boleh Dilakukan oleh Penggambar Kartun untuk Saya?
   Bagaimana untuk Melukis Orang Kartun dengan AiPassportPhotos?
   Berapa Banyak Gaya Boleh Saya Pilih Menggunakan Perkhidmatan AiPassportPhotos?
   Adakah AiPassportPhotos Sesuai untuk Pemula Mengubah Foto Menjadi Kartun?
   Berapa Lama Masa yang Diperlukan untuk Menggambarkan Foto?
    Adakah Saya Memiliki Hak Cipta Kartun yang Saya Cipta?
    Mengapa Menggunakan AiPassportPhotos untuk Menjana Foto Kartun?
    Sejauh manakah Data Saya yang Dimuat Naik Selamat?

   Was this information helpful?

   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star

   Rating: 4.71 - number of votes: 0