Tentang kami


AiPassportPhotos oleh HONGKONG REVERSE TECHNOLOGY LIMITED ialah pembuat foto pasport dalam talian khusus yang memperkemas pemprosesan foto biometrik. Dengan teknologi AI eksklusif, AiPassportPhotos membawakan tahap pengalaman penyuntingan foto yang belum pernah terjadi sebelumnya kepada pengguna peribadi dan organisasi.


Sebagai penyedia perkhidmatan internet, HONGKONG REVERSE sentiasa membangunkan penyelesaian teknologi yang inovatif untuk memukau dan memberi manfaat kepada pelanggan kami. Pembuat foto pasport kami telah mencapai lebih 10 juta penggunaan di seluruh dunia. Kami juga menawarkan alatan berkuasa seperti penyunting dokumen OnePDF, perisian pemulihan data OneRecovery dan banyak lagi, semuanya mencerminkan semangat inovasi kami.


Foto AI adalah salah satu alat foto pasport dalam talian yang berkembang maju dan kompetitif, di mana anda boleh menikmati perkhidmatan pemprosesan foto profesional dan tanpa kerumitan. Program berkuasa AI boleh digunakan untuk foto profesional untuk pasport, visa, lesen memandu, kad pengenalan dan banyak lagi dalam beberapa saat. 


Kami komited untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan foto berkualiti tinggi dengan sokongan AI dan teknologi canggih. Syarikat kami telah memupuk pasukan teknikal yang kuat, yang boleh membuat gambar pasport dalam talian menjadi realiti. Alat foto unggul telah mengumpulkan semakin banyak pengguna, dan ia tidak akan menghentikan jejaknya untuk membuat lebih banyak kejayaan. Ini hanya permulaan baru untuk alat kami, dan ia akan terus membawa lebih banyak ciri mewah kepada anda dalam masa terdekat. 


Pengalaman pengguna sentiasa menjadi keutamaan kami semasa pembangunan kami. Kami sedang memperbaiki prosedur pemprosesan kami dari pelbagai pasport hingga hasil foto yang memuaskan. Kami ingin memastikan bahawa setiap lawatan ke pemproses foto biometrik dalam talian bukanlah pengalaman menyedihkan yang menghantar menggigil tulang belakang anda. 


Berjuta-juta pelanggan telah memuji perkhidmatan hebat kami, dan kami juga menerima dan menghargai maklum balas yang dapat mendorong kami ke hadapan. Kecerdasan Buatan boleh membantu anda menyempurnakan gambar anda dengan pematuhan yang terjamin. Oleh itu, anda boleh mendapatkan gambar pasport dalam talian anda dengan cepat, murah, dan mudah. Lagipun, tiada siapa yang mahu membuang masa dan wang apabila dia merancang untuk membeli perkhidmatan foto. Di samping itu, pandemik wabak telah menimbulkan sekatan yang besar terhadap mobiliti kita, menjadikan keupayaan untuk melakukan perkara-perkara dari jauh lebih penting daripada sebelumnya. 


Trend Kecerdasan Buatan dan teknologi baru mendorong kami untuk maju dengan matlamat kami - menjadi pakar yang paling berkuasa dalam pemprosesan foto. Kami mengupah banyak bakat, dan, melalui penerokaan mereka yang sukar dan kolektif, kami memegang semangat bahawa kami akan memasuki peringkat baru dalam beberapa tahun akan datang. 


Kami telah melancarkan laman web AiPassportPhotos untuk membantu anda mengalih keluar semua masalah yang sukar dikawal semasa anda memproses gambar pasport anda. Dengan sokongan alat kami, anda boleh dipastikan untuk mendapatkan gambar pasport yang sempurna pada bila-bila masa dan di mana sahaja! 


Sorotan kami telah membantu kami berbeza daripada pesaing lain. Kami telah membangunkan algoritma Kecerdasan Buatan yang boleh menyesuaikan foto dengan sendirinya, dan mengeluarkan dan menukar latar belakang mengikut keperluan rasmi. Perlindungan dua pasukan dan teknologi kami akan memastikan bahawa setiap foto melepasi pihak berkuasa rasmi. 


Kami juga mewujudkan hubungan kerjasama dengan banyak universiti dan sekolah di seluruh dunia dan membantu pelajar memproses foto mereka untuk permohonan kemasukan sekolah. Kami sangat menghargai perkongsian kami dengan institusi yang berbeza, kerana kami menghargai impian setiap pelajar. Kami, bersama rakan sekerja kami, memegang kepercayaan yang kukuh bahawa kami akan mempunyai masa depan yang lebih cerah. 


Dan itulah bagaimana, terima kasih kepada AiPassportPhotos, kami memberi bantuan kepada beribu-ribu orang setiap hari di seluruh dunia.


Kami mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang telah menyatakan suara batinnya kepada kami. Lebih ramai orang menggunakan perkhidmatan kami, dan kami pasti mendengar lebih banyak pandangan daripada orang yang berbeza. Pasukan kami berkembang dan semakin ramai orang berbakat menyertai kami untuk membantu kami mencapai matlamat utama kami. Kami berusaha untuk berkhidmat kepada semua pelanggan kami di seluruh dunia: 24 jam sehari, 7 hari seminggu. 


Anda akan menerima foto anda secara digital, dan anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa melalui e-mel yang dilampirkan pada bil pesanan anda. Kami mengesahkan kesahihan keperluan foto biometrik setiap hari supaya foto anda sentiasa mematuhi keperluan semasa. 


Di atas adalah bagaimana kami memenuhi jangkaan dan impian anda. Dengan bantuan AiPassportPhotos, anda boleh mendapatkan gambar pasport anda dalam masa yang singkat dan menjimatkan wang. Kami sedang meningkatkan perkhidmatan kami. Lebih banyak tanggungjawab datang dengan lebih banyak kapasiti. Setiap pelanggan adalah sebahagian daripada kami, jadi setiap komen daripada pengguna boleh menjadi daya penggerak untuk kemajuan selanjutnya. Kita semua bermain dalam pasukan yang sama, jadi sila beritahu kami apa yang boleh kami lakukan dengan lebih baik. 


Jangan ragu untuk menghubungi kami: support@aipassportphotos.com