Jadikan Gambar Jelas Dalam Talian

Penyelesaian AI satu klik untuk meningkatkan kualiti imej dalam talian. Penambah foto AiPassportPhotos secara automatik meningkatkan setiap foto yang dimuat naik dalam beberapa saat sahaja!

Tiada imej? Cuba salah satu daripada ini:

 • demo
 • demo
 • demo
 • demo

Bagaimana untuk Memulihkan Foto Lama?

 • Muat naik imej

 • Peningkatan Satu Klik

 • Suntingan Diperibadikan

 • Muat turun imej

Sorotan Resolusi Imej dan Penambahbaik Kualiti

Sorotan Resolusi Imej dan Penambahbaik Kualiti

Teknologi AI termaju

Berdasarkan teknologi AI termaju, kami memprogram sistem untuk mempertingkatkan peleraian foto dengan bijak, menajamkan butiran dan melaraskan warna.

100% Automatik

Peningkatan piksel teguh kami ialah pakar dalam mempertingkatkan peleraian imej secara bijak sambil meningkatkan kualiti foto.

Jimatkan Masa dan Usaha

Akses pantas untuk membetulkan foto berpiksel dan berkualiti rendah serta mengembalikan foto kabur kepada kejelasan serta-merta dengan 3 langkah.

Peningkatan Satu Klik

Muat naik mana-mana imej yang anda inginkan daripada pustaka foto anda dan AiPassportPhotos secara automatik menjadikan gambar kabur jelas dalam 3s!

Pemprosesan Foto berorientasikan perincian

ori-pic
result-pic
move-btn

Terokai Lebih Lanjut Mengenai Penambah Imej Kami

ori-pic
result-pic
move-btn

Tingkatkan Gambar dengan AI

Dengan AiPassportPhotos, anda boleh mempertingkatkan peleraian dan kualiti imej dalam talian tanpa perlu risau. Dengan menggunakan teknologi AI dan pembelajaran mendalam teknik lanjutan, kami memproses butiran foto secara automatik, meningkatkan piksel dan banyak lagi semua dalam satu klik.

ori-pic
result-pic
move-btn

Imej Resolusi Tinggi dan Berkualiti

Alat peningkatan foto ini terutamanya berfungsi paling baik dengan foto potret. Biarkan anda memulihkan warna asal kepada imej sebanyak mungkin dengan meningkatkan resolusi imej kabur, menjadikannya mudah untuk memulihkan fokus dalam foto anda.

ori-pic
result-pic
move-btn

Lebih Daripada Sekadar Peningkatan Foto

Selain peningkatan foto, AiPassportPhotos juga menawarkan ciri lain, seperti peningkatan imej dan pewarnaan. Menggunakan penambah resolusi ini adalah lebih mudah daripada yang anda fikirkan terima kasih kepada reka bentuk pemprosesan imej yang pantas dan automatik.

Kebaikan  Menggunakan Imej HD dan Semula Jadi

ori-pic
result-pic
move-btn

Untuk Peribadi

Peningkatan imej tidak pernah semudah ini dengan bantuan penambah resolusi AiPassportPhotos! Sama ada landskap atau potret, logo atau seni digital, seseorang boleh meningkatkan kualiti gambar dalam talian dengan mudah dengan hanya satu klik mudah.

ori-pic
result-pic
move-btn

Untuk Perniagaan

Kajian baru-baru ini menunjukkan bahawa foto berkualiti tinggi membantu membawa nilai jualan yang lebih tinggi. Mengapa tidak meningkatkan peleraian dan kualiti imej untuk menarik lebih banyak perhatian? Biarkan semua produk dan item anda menonjol di pasaran.

ori-pic
result-pic
move-btn

Untuk Perkongsian Sosial

Kami memberi perhatian yang tinggi terhadap butiran dan komited untuk mempertingkatkan butiran foto untuk semua perkongsian sosial anda pada setiap platform sosial yang sedang trend seperti Facebook, Ins, Twitter, dll.

ori-pic
result-pic
move-btn

Untuk Cetakan Foto

Imej beresolusi tinggi sentiasa lebih baik daripada yang lebih rendah. Berbanding dengan pencetakan berpiksel, imej berkualiti membawa hasil cetakan yang baik. Imej kelas atas dengan resolusi tinggi amat sesuai untuk dicetak di studio foto.

Unlock More About AiPassportPhotos Tools

Testimoni Pelanggan

 • Mudah difahami dan digunakan. Tiada kekeliruan dalam antara muka mesra pembaca. Saya menarik nafas panjang dan menekan butang terakhir. Sekelip mata, ia berjaya membetulkan foto saya.

  Brandon Evans, NZ

  Pengurus Projek

 • Alat penambahbaikan gambar profesional dan boleh meningkatkan peleraian imej serta butiran lain. Ia menjimatkan banyak masa dengan hasil yang sempurna.

  Amber Brown, AS

  Penyanyi

 • Ini adalah kali kedua saya menggunakan perkhidmatan penambahbaikan imej dan ia adalah sempurna. Kerja itu dilakukan secara profesional, cepat dikembalikan dan nilai yang sangat baik untuk wang. Alat yang hebat di sekeliling!

  Allen Burry, UK

  Pemain Tenis

 • Cemerlang! Keputusan yang sangat pantas dan menakjubkan. Ia membantu memulihkan gambar lama WW2 perkahwinan makcik dan bapa saudara saya kepada kualiti sebagai baharu.

  Loren Thomas, CA

  Jurutera

  • Sangat berpuas hati dengan foto saya yang dipertingkatkan. Ia adalah foto yang sukar untuk digunakan, tetapi AiPassportPhotos melakukan kerja yang hebat untuk meningkatkan foto yang mempunyai banyak nilai sentimental.

   Boucher Jones, BOLEH

   Pelukis

  • Foto saya berusia lebih daripada 70 tahun dan telah retak selepas disimpan digulung. Alat penyuntingan foto ini berjaya menghasilkan cetakan berkualiti menakjubkan yang menunjukkan butiran tidak kelihatan pada asal.

   Jessica Bacub, KR

   Penulis

  • Penjelasan terperinci tentang perkara yang diperlukan. Hasilnya ialah imej foto keluarga kegemaran yang telah dibersihkan dan dipertajam. Sangat disyorkan!

   Jack King, UK

   Doktor

  • Saya mempunyai tiga cetakan foto berubah warna berusia 30 tahun yang sangat sentimental dan ia merupakan penambah resolusi untuk menyelamatkan. Tidak dapat menyanyikan pujian yang mencukupi untuk perkhidmatan mereka!

   Sylvia Williams, AU

   Pengurus

   FAQ

   Apakah Maksud Pemulihan Foto?
   Bolehkah saya Menggunakan Alat Penyuntingan Foto Dalam Talian untuk Meningkatkan Imej?
   Apakah Prinsip Kerja Penambah Imej AI?
   Bagaimana untuk Meningkatkan Resolusi Foto Dalam Talian dengan AiPassportPhotos?
   Berapa Lama Anda Akan Memproses Imej Yang Saya Muat Naik?
   Jenis Gambar Apakah Yang Paling Sesuai untuk Penambah Foto Ini?
   Foto Apakah Yang Tidak Berfungsi dengan Baik?
   Bagaimana untuk Meningkatkan Kualiti Gambar?
   Bagaimana Penambah Foto Memperbaiki Foto Korup Saya?
   Bolehkah saya Menggunakan Alat Pembaikan Imej berasaskan AI ini pada Telefon Mudah Alih?
   Adakah AiPassportPhotos Pixel Enhancer Percuma untuk Digunakan?
   Adakah Anda Menyimpan Mana-mana Imej atau Keputusan Asal Saya?

   Was this information helpful?

   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star

   Rating: 4.71 - number of votes: 0