Kabur Latar Belakang dengan bijak

AiPassportPhotos bekerja seperti ahli sihir yang sebenar untuk kabur latar belakang dalam mana-mana gambar. Cipta kesan kabur sebaik kamera DSLR dengan melaksanakan teknologi maju AI.

Tiada imej? Cuba salah satu ini:

 • demo
 • demo
 • demo
 • demo

Bagaimana untuk kabur Imej?

 • Muat naik Imej

 • Kabur satu-klik

 • Edit Peribadi

 • Simpan Gambar

Latar Belakang Kabur Auto

Latar Belakang Kabur Auto

Disokong oleh AI Tech

Pengkabur imej datang dengan fungsi fokus pintar untuk identiti secara automatik kawasan mana untuk dicampur ke latar belakang.

Fokus secara Automatik

Hanya satu klik jauh untuk kabur latar belakang dalam imej dengan bantuan penembak profesional ini.

Opsyen Simpan Masa

Sudah berlalu hari-hari seseorang perlu mengaburkan latar belakang foto secara manual, AiPassportPhotos dengan mudah mengendalikan beberapa gambar suatu ketika dahulu.

Suaikan Penyunting

Cipta kesan kegelapan bagi latar belakang kandungan and a dengan beberapa klik dan dalam beberapa saat!

Kabur Imej Kualiti dan Pemprosesan Foto Hebat

ori-pic
quality image blurring and excellent photo processing
move-btn

Sorot Kaburan Latar Belakang Gambar

ori-pic
result-pic
move-btn

Fokus AI Smartly

Setiap gambar yang dimuat naik akan dikenali secara automatik kawasan mana untuk tetap jelas, tajam, dan dalam fokus dan mana untuk campur ke latar belakang. Cipta kesan kegelapan bagi latar belakang kandungan anda tanpa sebarang kesulitan.

ori-pic
ai focus smartly
move-btn

Kabur Imej Kualiti

Sembunyi lokasi dan objek sekeliling untuk melindungi privasi anda. Lagipun, sembunyikan orang lain untuk foto dokumen dengan membuat unsur tidak diperlukan hilang ke latar belakang. Anda sepatutnya menjadi karakter utama dalam foto anda sendiri.

ori-pic
quality image blurring
move-btn

Pelarasan Kabur

Laras aras kabur imej kepada kesan kelabu suai, menyediakan keputusan yang lebih baik yang berkualiti tinggi dan semulajadi. Sentuh semula intensiti kabur untuk mencipta banyak gambar unik dan membawa rasa kepribadian ke kandungan gambar anda.

Keuntungan menggunakan Foto Kabur

ori-pic
for photographer
move-btn

Untuk Fotograf

Simpan kedua-dua masa dan tenaga pada tugas pemprosesan foto berulang-ulang dengan menggunakan kabur latar belakang. Tidak perlu guna aplikasi penyunting foto lain jika anda ingin kabur latar belakang dalam batch. Menghabiskan lebih sedikit pada lensa dan berguna banyak dengan panjang fokus yang berbeza.

ori-pic
blur for content creator
move-btn

Pencipta Kandungan

Cipta kesan kegelapan bagi latar belakang kandungan anda dalam imej dengan hanya beberapa klik. Guna latar belakang kabur untuk menambah teks di atas gambar untuk papar maklumat yang signifikan tanpa kehilangan kualiti gambar.

ori-pic
for ecommerce shop
move-btn

Untuk Kedai E-Kummersi

Foto produk berkualiti tinggi menarik perhatian lebih banyak orang kepada item. Cuba ambil mata pembeli potensi anda dengan imej yang jelas dan fokus dan biarkan produk anda berdiri di pasar. Katakan tidak kepada semua latar belakang yang bersinar atau berantakan dan aplikasikan fotografi profesional untuk mengesankan.

ori-pic
for website graphics
move-btn

Untuk Grafik Aplikasi/laman web

Kabur foto latar belakang dan tukar gambar ke kanvas unik untuk aplikasi atau desain UI. Solusi sempurna untuk kabur item tidak diperlukan untuk mengambil perhatian pengguna kepada kandungan atau kawalan penting semasa menawarkan kesadaran kontekstual kepada pengguna dalam hierarki navigasi.

Unlock More About AiPassportPhotos Tools

Cerita Benar dari Pelanggan Bergembira

 • laman anda benar-benar mudah digunakan. Sebelum menggunakan kabur latar belakang, kita perlu kabur latar belakang kandungan secara manual sepanjang hari, sekarang kita mempunyai alat ini, kabur latar belakang dalam imej hanya angin!

  Gigi, Hadid, NY

  Kedai E-Kummersi

 • Apabila kita mempunyai volum besar gambar di tangan, kita sering menggunakan alat ini untuk meningkatkan efisiensi kerja kita dengan menggunakannya untuk penyuntingan automatik batch. Kabur latar belakang ini benar-benar meningkatkan aliran kerja kita.

  Tina E. Aponte, US

  Jurnal

 • Saya bekerja di studio fotografi profesional. Saya perlu berurusan dengan puluhan gambar setiap hari. Mengkabur latar belakang dalam imej secara manual adalah mimpi buruk. Saya sangat gembira jumpa alat AI ini dan terkejut dengan kualiti gambar kabur. Kerja yang bagus!

  Denise Vitali, IT

  Fotograf

 • Saya ingin menyembunyikan unsur yang tidak penting dalam gambar perjalanan saya. Saya telah cuba beberapa perisian lain tetapi saya mendapati laman ini adalah yang paling berkesan sejauh ini, yang menyimpan banyak masa daripada Photoshop atau mana-mana aplikasi penyuntingan foto lain.

  Simon Faure, FR

  Kerja sendiri

  • Secara peribadi, saya fikir program online ini hebat, ia mempunyai kemampuan untuk menutup bahagian imej dalam mod portret, membuat keputusan menjadi lebih semulajadi. Ia sempurna, pasti akan mencadangkannya!

   Finn Miller, AU

   staf teknikal

  • Bagus, 5 mula! I am satisfied to this blur photo background editor as I can easily blur my background photos without doing it on my own. Ia benar-benar melakukan segala yang ia katakan ia lakukan.

   Julieta Duarte, BR

   Guru kolej

  • Auto terbaik kabur juga yang pernah saya gunakan pada fokus! Sangat mudah digunakan, mudah tetapi berfungsi dengan baik. You don’t have to be worry since there is an option for refocusing automatically. Teruskan... Semuanya yang terbaik.

   Aliyah Lee, CA

   Isteri rumah

  • Saya gembira ia tidak menghancurkan kualiti dan keterangan gambar tidak seperti aplikasi edit foto lain di pasar. Ini adalah alat kabur automatik terbaik yang saya telah gunakan sejauh ini kerana apabila saya kabur latar belakang imej, ia bahkan tidak kabur satu garis rambut saya!

   Anna Hughes, UK

   Pengurus HR

   FAQ

   Mengapa anda memerlukan kesan kabur?
   Apakah Cara Terbaik untuk Mengaburkan Imej?
   Jenis Foto Apa Ideal untuk menggunakan Alat Latar Belakang?
   Boleh saya guna Alat ini untuk Cipta Kabur Bokeh?
   Berapa banyak kesan kabur yang boleh saya pilih sekaligus?
   Boleh saya guna Alat Latar Belakang Foto Kabur ini pada Telefon Mudah?
   Adakah Alat ini mengaburkan Subjek Foto?
   Boleh saya pilih atau Sunting Tempat yang hendak Dikabur dalam Gambar?
   Bagaimana saya mengaburkan Latar Belakang Foto?
   Bagaimana untuk Menindahkan Imej Portret saya dengan Kesan Kabur?
   Bagaimana untuk kabur Bahagian Imej anda pada iPhone?
   Adakah ia mungkin untuk kabur latar belakang dalam talian tanpa menggunakan Photoshop?

   Was this information helpful?

   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star
   • icon-star

   Rating: 4.71 - number of votes: 0